Contact Omdesign

Referenties

" ... een zeer kreatieve designer die oplossingen bedenkt die perfekt bij de wens van de klant aansluiten."
G. Horvath | TERENA

" ... één van de betere web- en social media marketers van de internet wereld."
R. Brown | USA


Internet marketing

Met internet marketing bereikt u, in tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie, directe resultaten: het aantal bezoekers aan uw website neemt snel toe.

Daarbij is het van groot belang om de juiste bezoekers te vinden. Bezoekers die precies dat zoeken wat u te bieden heeft. En zo tot uw klant worden.

Met middelen als het vinden van de passende zoekwoorden, A-B split testing van advertenties en landing pages en de passende targeting vergroot de expertise van Omdesign de kans dat een bezoeker tot klant wordt aanzienlijk!

En daarbij blijkt vooral een techniek genoemd remarketing (ook 'retargeting'; het paradepaardje van Google), bijzonder effektief!

AKTIE:
als u nu start met een Google AdWords advertentie campagne, dan wordt uw budget van de eerste maand de tweede maand tot 200 Euro gratis bijgelegd.

Er zijn helaas maar 10 kortings-coupons beschikbaar, dus wees snel!

Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Tot mails of bels,
Steef Hanemaaijer | Omdesign

Wat is remarketing?

Met remarketing (of retargeting) bereikt u uw website bezoekers die interesse hebben getoond in uw product of dienst, maar niets hebben afgenomen.

Door een remarketing advertentie worden deze mensen middels een aantrekkelijk aanbod opnieuw naar de website geleid, en vaak worden ze dan toch tot klant.

Bekijk: hotel remarketing case Go

Overige diensten

Go Website design
Go Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Go Graphic design